Vælg Camcam, når kun det bedste er godt nok til dit barn

Vælg Camcam, når kun det bedste er godt nok til dit barn

11/09/2021 0 Af Redaktør

CamCam Copenhagen er produceret af et forældrepar, der ønsker at skabe æstetiske og bæredygtige produkter til børn. Derfor vil du opleve, at alle produkterne fra brandet også er af høj kvalitet. Det er nemlig skabernes ønske, at du ikke kun vil anvende produkterne til dit eget barn, men at du også vil lade produkterne gå i arv. 

Vil du læse meget mere om Camcam, så kan du blot læse meget mere lige her. 

Skabt af kærlighed til børn 

Hele Camcam er netop opbygget omkring kærligheden til babyer og børn samt en ukuelig tro på, at alle børn fortjener det bedste. Parret bag brandet er arkitekter. Derfor har de også en stor forståelse for, hvordan de fysiske omgivelser påvirker mennesket, og hvor meget æstetisk kan forskønne hverdagen og livskvaliteten. 

Børneprodukter af høj kvalitet 

På baggrund af deres vision designer Camcam adskillige fine produkter til børn og babyer. Fælles for alle produkterne er, at de er af høj kvalitet og designet i et tidløst design. Ideen er, at produkterne skal være rolige og poetiske og stå i kontrast til det moderne børneliv, der er ofte af fyldt med stimulanser og forskellige distraktioner.  

Hvem er folkene bag? 

Bag mærket står arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen. De stiftede sammen virksomheden i 2012, hvorefter mærket hurtigt er blevet populært hos forældre landet over. Du har muligvis allerede set enten den populære Cam Cam pusletaske eller Harlequin puslebordet.  

Hvilke produkter producerer Cam Cam Copenhagen? 

Cam Cam Copenhagen producerer langt flere børneprodukter end blot deres mest populære items. Du kan vælge blandt lækre bodyer, smarte ammepuder, sengetøj, håndklæder, hagesmækker og meget mere. Hvis du allerede har forelsket dig i Cam Cam brandet, kan du helt sikkert finde flere produkter i takt med, at dit barn vokser og får brug for nye ting.  

Er du på udkig efter en god barselsgave? 

Hvis du ikke selv er forælder, men i stedet leder efter en god gave til nogle nybagte, forældre, er Cam Cam et godt bud. Rigtig mange forældre har købt den rummelige, men stadig æstetiske, pusletaske fra Cam Cam. Så det er helt klart et godt bud på en gave, der også findes i et mere overkommeligt prisleje. Hvis du har et stort budget og virkelig gerne vil glæde de nye forældre, kan du også overveje at købe Harlequin puslebordet. Det er et flot og funktionelt puslebord, der passer til alle babyværelser. 

Cam Cams tilgang til bæredygtighed 

Hos Cam Cam er en af kerneværdierne bæredygtighed. Derfor er mærket også GOTS-certificeret. Det betyder, at alle tekstilerne lever op til den førende standard inden for økologisk tekstilproduktion. Det betyder både, at du undgår skadelig kemikalier i dit barns tøj, men det betyder også at alle arbejdsforholdene i tøjproduktionens proces er sikre og humane. Med andre ord er GOTS-certifikatet altså et bevis for, at et produkt er helt igennem økologisk. Både som råmateriale og når det ligger på hylderne i butikken. Derfor bør du vælge GOTS-certificeret tøj, når du vil have det allerbedste til dit barn.