Sådan kommer du i form til sommerens mange strandture

Sådan kommer du i form til sommerens mange strandture

24/03/2021 0 Af Redaktør

Er din krop heller ikke helt sommer klar? Så er det ved at være tid til at tænke over det. Meget kan ske på kort tid, men at komme i form og få en lækker sommerkrop er (for de flestes vedkommende) en af de ting der kræver lidt længere tid og forberedelse. Men med denne guide kan du alligevel forholdsvis hurtigt komme i form til sommeren mange strandture.

Læg en god plan for din træning

Når man gerne vil i form på kort tid, så er det en god ide at lægge en plan for din træning. Når du lægger en plan for din træning, så bliver den nemmere at udføre og du vil hurtigt kunne se resultater fremfor hvis du blot træner lidt hist og her. Når du lægger din plan kan du gå ind og vælge at bruge et godt og anerkendt træningsprogram – det kan for eksempel være forsvarets coretest. Her er der allerede nogen, der har lavet en god og målrettet plan for hvad man skal kunne udføre fysisk. Derfor er forsvarets coretest et godt udgangspunkt. Med forsvarets coretest kan du også hele tiden måle om din fysiske form bliver bedre og bedre. Derudover er konditionstræning også altid en god ide og det er også noget der bliver lagt meget op til ved forsvarets coretest. Ved konditionstræning forbrænder du nemlig hurtigt mange kalorier og fedt og jo mindre fedt, jo nemmere er det at se dine muskler. Kom i gang med forsvarets coretest og se hurtigt en ændring i din krop.

træning

Husk at træn hele kroppen igennem

Tit er det meget specifikke dele af kroppen som folk ønsker at få fremhævet. Det er for eksempel større overarme, sixpack eller en rund numse. Men det virker faktisk ikke super godt udelukkende at træne de områder som man ønsker at forbedre. Faktisk vil man få et langt bedre resultat af sin fysiske træning hvis man husker at træne hele sin krop igennem. Derudover giver det også et langt pænere og mere harmonisk resultat. Har du måske lagt mærke til de mænd der kun træner overarme og så har helt tynde ben? Ej det er ikke helt godt vel? Det er klart det pæneste hvis man husker at træne hele kroppen og dermed skaber en god balance i sin krops udseende. Det er desuden også de største muskelgrupper der forbrænder mest fedt og derfor vil for eksempel bentræning faktisk være mere effektivt til forbrænding af fedt end at træne udelukkende biceps.

Spis færre kalorier end du forbrænder

Uanset hvor meget du træner og dyrker motion så skal dit kalorieindtag altid være lavere end det du forbrænder – i hvert fald hvis du ønsker at tabe dig. Du kan træne dagen lang, men spiser du flere kalorier end du forbrænder, så vil det være fuldkommen umuligt at tabe sig. En kalorie er en kalorie uanset om den kommer fra chokolade eller fra en gulerod. Du skal dog være opmærksom på, at det vil være en god ide, at spise fødevare der mætter dig i lang tid fremfor for eksempel chokolade der ikke mætter særlig længe – selvom det måske indeholder lige mange kalorier.