Guide: sådan får du din terrasse til at syne større

Guide: sådan får du din terrasse til at syne større

01/08/2022 0 Af Redaktør

Terrassen er det perfekte sted at nyde en sommerdag med rare temperaturer. Har du en lille terrasse, kan den dog virke en smule trang. Dette er især en ulempe, hvis du har en stor familie, der alle elsker at tilbringe tid på terrassen. Men frygt ej! Du behøver ikke nødvendigvis bygge en helt ny terrasse for at få en smule ekstra plads. Der er nemlig flere forskellige ting, du kan gøre, for at få din terrasse til at syne større. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide fyldt med tips og tricks til at få din terrasse til at syne større.

Indsæt skydedøre

De fleste terrasser ligger i forlængelse af boligen. Mange har dog ikke en direkte ind-og udgang mellem terrassen og boligen. Dette er en af de ting, der kan få terrassen til at syne mindre, end den egentligt er. Ønsker du derfor at få din terrasse til at syne større, uden det behøver at koste dig en masse, kan du indsætte en dør mellem terrassen og boligen. Her er det især en fordel at indsætte terrasse skydedøre. Skydedøre er ikke kun flotte, men også praktiske! De kan stå åbne, når det varme vejr indbyder til hygge på terrassen. På denne måde er der fri adgang direkte fra boligen til terrassen. 

De rette møbler

Rigtigt mange mennesker fylder deres terrasse til med store og tunge møbler. Selvom dette i mange tilfælde kan være rigtigt flot og praktisk, kan det i mange tilfælde desværre også gøre, at terrassen syner meget mindre, end den egentligt er. Ønsker du derfor at få din terrasse til at syne større, er det vigtigt, at du vælger de rette møbler. Her er det især vigtigt, at du fokuserer på størrelse og materiale. Dine terrassemøbler skal helst ikke fylde mere end halvdelen af terrassen. Dine terrassemøbler skal desuden ikke være af et kompakt materiale, hvis du ønsker, at din terrasse skal syne større. Ønsker du en let og elegant terrasse, kan du blandt andet vælge terrassemøbler i flet eller tyndt stål. På denne måde får du en hyggelig terrasse med masser af plads! Husk på dette, næste gang du ønsker at udskifte møblerne på din terrasse.

Hold rodet minimalt

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt, at du holder rodet minimalt, hvis du ønsker, at din terrasse skal syne større. Rigtigt mange bruger terrassen som et multifunktionelt “rum”, hvor legetøj, haveredskaber og meget andet kan placeres. Selvom dette som udgangspunkt ikke er et problem, kan det dog være en udfordring, hvis man ønsker, at ens terrasse skal syne større. Du behøver ikke nødvendigvis fjerne de unødvendige ting fra din terrasse, men du kan nøjes med at opbevare dem bedre. Du kan eksempelvis finde nogle vandtætte opbevaringskasser, der flot kan pynte på din lille terrasse, samtidig med, at du minimerer rodet!