Whiteboard er synonym med det store overblik

Whiteboard er synonym med det store overblik

03/03/2022 0 Af Redaktør

Har du nogensinde følt dig overvældet af det store stykke tekst, du skulle læse til eksamen? Eller har du haft svært ved at holde styr på alle de små detaljer i et projekt, du arbejder på? Hvis ja, så er whiteboards måske noget for dig. Whiteboards giver dig mulighed for at visualisere store mængder information på en overskuelig måde. Netop kaizen tavlen er super god til dette, denne form for tavle er speciel da den ikke mindst er æstetisk pæn, men også utrolig funktionel. Køb din kaizen tavle i dag hos https://whiteboardshoppen.dk/Lean/kaizen-tavler

Den gode tavle

Du kan skrive dine egne noter og tegne dine egne billeder, så du bedre kan huske og forstå de ting, du lærer, når du bruger et whiteboard. Whiteboards er også perfekte til kreative projekter. Du kan nemt brainstorme idéer og se hvordan de passer sammen. Derudover er whiteboards perfekte til at holde styr på alle de små detaljer i et projekt. Du kan skrive dem ned på en whiteboard, så du altid kan se hvor langt du er nået, og hvilke ting der mangler at blive gjort. På den måde behøver du ikke at bruge din hukommelse til at huske alle detaljerne, og du kan fokusere på det store billede. Hvis du har brug for et godt overblik over store mængder information, eller hvis du er kreativ og har brug for en nemmere måde at brainstorme idéer på, så er whiteboards lige noget for dig.

En alsidig tavle

To do lister er en utrolig effektiv måde at holde styr på alle de ting, du skal gøre. Du kan få en to do liste til at virke for dig på mange forskellige måder, afhængig af hvad der virker bedst for dig. Du kan for eksempel bruge en to do liste til at planlægge din dag, så du ikke glemmer noget. På den måde undgår du at stress over alt det, du skal nå. Dette kan du netop bruge en whiteboard tavle til. Her kan du nemt skrive dagens gøremål op, nogle målsætninger eller noget helt tredje du skal huske. Derefter kan du nemt slette dem igen når noget andet op og stå. Det har aldrig været nemmere.

Her er 5 gode tips til whiteboardet

1. Lav en plan for, hvad du vil bruge whiteboardtavlen til, dette kan whiteboard tavlen selvfølgelig hjælpe dig med uden problemer.

2. Vælg det rigtige whiteboard til dit formål, det giver ikke mening at købe en lille tavle til et mødelokale. Folk til mødet, vil nok have svært ved at læse hvad der står på tavlen samt der vil måske ikke være nok plads til alle ideerne og tankerne.

3. Skriv tydeligt og kortere hvis muligt, der er ingen som der læser en masse tekst. Det skal være kort og kontant så man forstår budskabet. Her kan man med fordel tegne hvad man tænker.

4. Tegn eller skriv med store bogstaver, dette er igen for at gøre formålet simpelt og forståeligt

5. Fjern overskydende information for at holde overblikket