Sådan opnår du det populære naturlige look

Sådan opnår du det populære naturlige look

02/02/2022 0 Af Redaktør

Det mest hypede makeuplook for tiden er det såkaldte ‘no-makeup look’, eller på dansk, blot et helt naturligt look. Det lyder måske ganske simpelt, men tricket er at have makeup på, uden at man kan se det. Og hvordan gør man dog lige det? Læs med her for at få de bedste tricks til det naturlige look.

BB cream er din bedsteven 

Har du hørt om BB cream før? Du skal i hvert kende til denne lille perle, hvis du vil have det naturlige look. Men hvilken er den bedste bb cream? Stort set alle mærker inden for makeup har efterhånden udviklet deres helt egen BB cream, så du kan jo med fordel ty til dit eget yndlingsmærke. Men husk endelig på, at alle BB creams selvfølgelig er forskellige, og det er ikke sikkert, at dit yndlingsmærke har den bedste på markedet. 

Hvad er BB cream? 

BB står for beauty balm eller blemish balm, så det siger lidt sig selv, at BB cream generelt er bedre for huden end almindelig foundation. Faktisk er BB cream en form for dagcreme, hvor der altså er tilsat pigment i for at opnå en let dækkeevne. Hvis du har uren hud, kan du med fordele bruge lidt foundation eller concealer oven på området for at få en større dækkeevne. Det vigtigste ved det naturlige look er, at du blot ikke få se alt for ‘makeuppet’ ud. Men tricket er jo netop at skabe en smuk hud uden at man lægger mærke til, at huden er flot på grund af makeup. Så det bedste trick er at passe på med mængden, og her er BB cream altså bare den nemmeste løsning, hvis du har tendens til at blive tør og glansløs af din foundation. 

Flydende/creme blush

Det næste, men lige så gode, trick er at bruge en flydende/creme blush. Du kender med garanti den gængse blush i pulverform, men en creme blush er langt mere naturlig i sit look. En creme blush kan desuden nemt påføres med fingrene modsat en pudderblush. Rigtig mange typer af pudderblush har også glimmer i sig, og det går altså ikke ret godt i spænd med det naturlige look. Så hvis du ikke allerede ejer en creme blush, så skal du godt nok have investeret i en! Gå efter en naturlig farve, som ikke virker voldsom på dine kinder. På den anden side må du heller ikke vælge en farve, som næsten alligevel ikke kan ses. Hvilken farve, der er bedst til lige netop dig, afhænger selvfølgelig også af din hudtone.

Brun mascara

Det lyder måske fjollet, men brun mascara er et hit! Du kan forlænge dine øjenvipper og give dem lidt farve uden at det virker voldsomt. De fleste vil måske slet ikke tænke over, at du rent faktisk har taget mascara på. Og det er jo netop meningen med det naturlige look. 

Som opsamling på alt dette må BB cream, creme blush og brun mascara siges at være de vigtigste produkter, når du skal have det naturlige look.