Du kommer ikke i form af dig selv – men hvordan gør man?

Du kommer ikke i form af dig selv – men hvordan gør man?

02/12/2021 0 Af Redaktør

Kender du det med, at der ikke er noget, man hellere vil end i god form, men det sker alligevel ikke? Det er langt fra noget, som du er ene om. Hvis der er noget, som folk virkelig forsøger at knække koden til, så er det, hvordan man holder sig i form. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Der kommer ikke nogen og tvinger dig

Det er måske træls at høre, men hvis du ikke kan komme i form, så er det fordi, du har brug for at hanke bedre op i dig selv. Der er ikke nogen, der kommer og tvinger dig til at løbe en tur eller tage ned i fitness – det er noget, der må komme fra dig selv.

Du skal finde en sjov måde at træne på

Du kan også altid prøve at finde den måde at træne på, som du rent faktisk godt kan lide. Der er masser af sjove måder at træne på. Kan du ikke lide fitnesscentre, så kan du f.eks. lave hjemmetræning med Bowflex håndvægte til opgaven. Bowflex leverer træningsudstyr i god kvalitet, så køber du dit træningsudstyr herfra, så er du sikker på at få noget i god kvalitet.

bowflex håndvægte

Lysten er der ikke altid, men det skal disciplinen være

Der er dem, der bare godt kan lide at træne, og så er det klart, at opgaven bliver nemmere. Men hvis du er en af dem, der bare gerne vil have det overstået, så er det klart ikke din lyst, der kan trække dig ud af sengen. Her er det vigtigt, at man har en selvdisciplin, der kan overtage, når lysten fejler én.

Træn simpelt

Det kan også være, at du starter med at sætte et alt for krævende program op til dig selv, og det resulterer i, at det er svært at komme i gang med træningen. Der er alt for mange, der kommer til at tænke at ”nu vil de i form”, og derfor begynder de med 180 kilometer i timen, så de hurtigere kan komme i mål. Men den simple træning er noget, der kan være meget mere holdbart i længden, og det er der er holdbart i længden i forhold til træning, det er også det, der kommer til at give dig resultater. Du kan f.eks. lave simple øvelser derhjemme med træningsvægte fra Bowflex til opgaven.

Træn med en ven, kæreste eller veninde

Det kan også være, at du har brug for ikke at være alene, når du træner. Mange kender det med, at man bliver motiveret til at presse sig selv yderligere, hvis der også er andre, der træner sammen med én. Det kan være, at du har en ven, veninde eller en kæreste, der også godt kunne tænke sig at komme i lidt bedre form? I kan både træne derhjemme med vægte fra Bowflex eller tage sammen i fitness. Der er f.eks. også mange hold, man kan melde sig på, hvis det er noget, der er mere motiverende for én.