En yderst praktisk reklameartikel

En yderst praktisk reklameartikel

15/06/2021 0 Af Redaktør

Er du i tvivl om dine reklameprodukter har potentiale til at blive brugt i hele verden? Regn og sol er vejrfænomener som finder sted i hele verden. Til disse bruges ofte en paraply. Lad derfor jeres nye reklameartikel være en paraply med tryk. Med en paraply med logo garanterer du dine kunder en reklameartikel, som de for brugt.

Du kender sikkert følelsen af at få et ligegyldigt og kedeligt reklameprodukt. Man smiler sødt til personen, som giver det, men den ender i en skuffe eller i firmabilens bagagerum. Produktet bliver ikke set igen, før man sælger bilen og man er nødsaget til at gå igennem alle skuffer og rum. Hvis du ønsker at forhindre denne oplevelse hos dine kunder, bør du investere i paraplyer med logo, som din fremtidige reklameartikel.

Du sidder i firmabilen på vej til et møde. Vinduesviskerne kører på fulde drøn, men det er stadig svært at se forud. Du ved, at der er minimum 500 meter fra parkeringspladsen til kontoret. Du holder en hånd på retten, mens den anden leder efter noget, som kan forhindre at dit eneste sæt tøj bliver gennemblødt. Du begynder nu at forestille dig, hvordan resten af dagen bliver, i et vådt jakkesæt. Hvad vil dine kunder og samarbejdspartnere sige, når du dukker op som en druknet mus. Men en herlig overraskelse ligger i dit handskerum. I handskerummet ligger en spritny paraply, som du modtog som reklameartikel. Paraplyen har en klapsammenlig funktion og havde derfor skjult sig i handskerummet. Dagen begynder at se lys ud.

Forskellige typer

Ønsker du at give dine kunder en glædelig overraskelse på en regnfuld dag? Paraplyer er en praktisk reklamegave, som man ikke kan gå galt i byen med. Den kan fås i mange forskellige varianter, så de passer til dine kunders behov. Paraplyerne kan fås stormsikre, med klapsammenlig funktion og i typer der passer til den aktive golfspiller.

TopSupplies.dk er en fantastisk udbyder af netop paraplyer med logo. Her kan du vælge mellem tusindvis af farver og typer. De kan designes på mange forskellige måder. Udfold jeres kreativitet, når i designer jeres paraplyer med logo, eller hent inspiration fra billederne på webshoppen.

Snup en paraply fra en messe

Hvis din virksomhed deltager i messer eller andre events, kan i med fordel medbringe jeres paraplyer med logo. Placer dem i en paraplyholder eller hav dem slået op på standen, så kunder og samarbejdspartnere, kan beundre jeres smarte designs. Paraplyerne kan også sendes med, når jeres kunder bestiller ting fra jeres hjemmeside. Den klapsammenlige paraply med logo fylder nemlig ingenting, og kan sagtens placeres i en pakke.

Nem og god reklame

Paraplyen har et stort areal, hvor jeres logo, brand eller fremtidige kampagner kan blive printet. Dette gør den specielt god som reklameprodukt. Den bliver samtidig brugt udenfor hjemmet og er derfor med til at skabe opmærksomhed og reklame for jeres brand, når dine kunder bevæger sig rundt i verden.