Sikre en optimal næring gennem en flaskevarmer

Sikre en optimal næring gennem en flaskevarmer

03/06/2022 0 Af Redaktør

Hvis du er forælder, ved du, at babyer nogle gange bare ikke vil drikke kold mælk. Det kan være frustrerende, især når du er væk hjemmefra og ikke har adgang til en flaskevarmer. Men nu er der Babylun, den første danske bærbare flaskevarmer, der varmer ALLE flasker op på bare 5 minutter. Uanset om du bruger modermælk, modermælkserstatning eller endda vand, er Babylun den perfekte løsning til flaske opvarmning på farten. Desuden hjælper den med at bevare næringsstofferne i din mælk, så dit barn får al den næring, det har brug for. Så sig farvel til grædende babyer og goddag til Babylun. Babylun flaskevarmeren er en fantastisk måde at opvarme mad til din baby på. Den opvarmer maden til den perfekte temperatur hver gang, og uden farlige hot spots (som det kan ske ved opvarmning i en mikrobølgeovn). Uanset hvilken flaske din baby foretrækker, kan du bruge deres flaskevarmer. De har udviklet adaptere, der gør det muligt at passe alle flasker på babylun. Når du giver din baby flaske, er det vigtigt at bevare madens ernæring. For høj temperatur eller for hurtig opvarmning kan skade madens næringsstoffer, heldigvis har de også løst det problem! Babylun flaskevarmeren er en fantastisk måde at sikre, at din baby får den bedst mulige ernæring.

Benyt dig af en flaskevarmer i topkvalitet

Flaskevarmeren er et ideelt produkt til at have ved hånden, hjemme, i børneværelset, eller når du skal på tur eller på farten. Den giver dig mulighed for at opvarme dit barns mad, uanset hvor du er. Det kan være med til at give forældre frihed til at gå hvorhen de vil, uden at forstyrre dit barns rutiner og spisetider. Nogle enheder har også temperaturkontrol, da 37 grader ofte er den ideelle temperatur for mælk, babymad, suppe, te og andre måltider, der tilbydes til babyer; Grunden til, at denne temperatur er ideel, er, at modermælk har samme temperatur. At have en flaskevarmer med temperaturkontrol kan være med til at sikre, at dit barns mad altid opvarmes til en behagelig og sikker temperatur. En af de største forskelle mellem de forskellige flaskevarmere er den måde, de opvarmer flasken på. Nogle flaskevarmere varmer flasken ved at nedsænke den i varmt vand, mens andre bruger dampteknologi til at varme flaskerne. Der findes også nogle flaskevarmere, der slet ikke bruger vand til at varme flasken, hvilket er ideelt, hvis du f.eks. skal varme en flaske på farten, mange af disse varianter bruger den samme teknologi, som bruges til elkedler.

Hold dine flasker sunde og sikre gennem sterilisering 

Sterilisering af dit barns flasker er en vigtig del af at holde dem sikre og sunde. Flaskevarmere, der også steriliserer flasker, kan gøre denne proces lettere og bidrage til at forlænge flaskernes levetid. Sterilisering af flasker er med til at forhindre vækst af bakterier, som kan forårsage sygdom hos babyer. Det er især vigtigt at sterilisere flasker, når du giver flaske til en nyfødt. Hvis du vil sterilisere flasker ved hjælp af en flaskevarmer, skal du blot placere flaskerne i varmere og tilsætte vand. Varmelegemet opvarmer derefter vandet og steriliserer flaskerne.