Få styr på økonomien i din One Stop Shop med TIMEVAT

Få styr på økonomien i din One Stop Shop med TIMEVAT

24/11/2021 0 Af Redaktør

Når man ejer en virksomhed, er der mange ting, man skal være opmærksom på. For eksempel er der mange bekymringer vedrørende økonomi, og det bliver bestemt ikke lettere at holde styr på med en One Stop Shop, da man på den måde ikke kun skal forholde sig til danske moms-regler, men de også udenlandske regler. 

Fordele ved One Stop Shop 

Princippet med One Stop Shop er i sig selv meget smart. Hvem elsker ikke en butik, hvor man kan finde mere end én af de ting, man er på shopping efter? Når det er sagt, er der også nogle ting, der kan være praktiske i forhold til at registrere sin butik eller online-butik som One Stop Shop. Hvis du registrerer din butik som One Stop Shop, bliver det lettere at omgås de udenlandske momsregler.  

Få god rådgivning 

Der er næsten altid knyttet en eller anden form for usikkerhed eller bekymringer til at eje en virksomhed. Det kan være både svært og stressende at holde styr på de mange regler og have helt styr på, hvad der skal indberettes hvornår. Hvis du står i en situation, hvor du gerne vil have hjælp til den slags, er det bedre at søge hjælp, så man kan have ro i maven omkring virksomheden. 

Et godt sted at søge hjælp er timevat.com, som giver dig et godt overblik over, hvad du skal vide omkring eksempelvis moms-regler. Hvis man for eksempel er ny i det med virksomheder, er det en rigtig god idé at kontakte nogen til en start, som kan sørge for at hjælpe én godt i gang med virksomheden og alle de tilhørende økonomiske sager, man skal sætte sig ind i. 

Det kan TIMEVAT hjælpe med 

Ikke alene kan du ringe og få rådgivning omkring forskellige sager, men du kan også registrere momsnumre og aktieselskaber. Du kan besøge hjemmesiden og læse mere om de to ting, hvis du har behov for at få eksempelvis et momsnummer indregistreret. 

Derudover kan du også få hjælp til indberetning. Både moms, EU-salg uden moms, intrastat og forskellige andre tal er nogle af de ting, der skal indberettes til både udenlandske myndigheder og forskellige statistiske bureauer. Netop det kan TIMEVAT også hjælpe dig med. 

Har du brug for hjælp til en form for ansøgning, kan TIMEVAT med garanti også hjælpe dig. Du kan finde hjælp til ansøgninger og til at søge bevillinger i hele Europa. Har du brug for hjælp til norsk Mattilsyn, EORI nr., HMSkort eller noget lignende, kan du finde hjælp hos TIMEVAT. 

Lav en plan 

Du har formentlig en plan over, hvordan virksomheden skal drives, og det er en rigtig god idé. Det er også en god idé at have den plan helt klar, inden du søger hjælp til bevillinger og lignende, så der er styr på alt, inden der søges bevillinger og sendes ansøgninger. Det er også praktisk for dem, der skal hjælpe, at der er styr på de fleste detaljer, inden man går i gang, og det er også rarest for dig selv. Dernæst skal du ikke tvivle om at søge hjælp – det er bedre at komme godt fra start, så processen bliver god.