Hvordan en pude kan gøre hele forskellen

Hvordan en pude kan gøre hele forskellen

08/11/2021 0 Af Redaktør

Der er overvældende mange ting, du skal lære og tage stilling til, når du lige har fået baby. Hvor skal baby sove, hvad skal baby have på, hvilken ble skal baby bruge? En af de ting, man skulle tro gik af sig selv, er maden. Naturen har jo trods alt designet det perfekte måltid og sørget for, at det altid er ved hånden og tilberedt. Men sådan nemt går det ikke nødvendigvis. Der er så mange ting, der kan gå galt med amningen og du kan nemt ende med at sidde og hulke over en baby, der slet ikke vil spise.

Hjælp til amningen

Der findes heldigvis hjælp til at komme godt i gang med amningen – eller flasken, hvis du vælger det. Der er gode bøger, sundhedsplejerske, ammerådgivning og din kloge tante i Køge. Og så er der et helt enkelt hjælpemiddel, der kan gøre det så meget nemmere, og som du kan bestille allerede i dag. Nemlig den bedste ammepude. Du har sikkert set den boomerang-formede pude, mens du har surfet rundt på graviditets- og babysider. Måske har du undret dig over, hvad du skal med den. Hvorfor ikke bare stable sig op med sofapuder?

ammepude

Ti nu stille, tante

Når du står i situationen, er det ikke sikkert, du kan overskue sofapuderne. Måske græder baby hjerteskærende. Måske gør brysterne ondt og lækker. Måske vil tanten i telefonen ikke holde op med at give gode råd, du ikke kan rumme. Og de fleste nybagte forældre ved, at mors eller fars nervøsitet smitter af på baby. Her vil det være en kæmpelettelse at hive fat i din ammepude. Den er designet til, at baby kan hvile trygt på den, mens du kan ånde lettet op og bare trække vejret. Og det gælder, uanset om baby skal ammes eller have flaske.

Plads til bonusbaby

En god ammepude er fastere end din hovedpude eller sofapuderne. Den er boomerang-formet fordi den skal passe til din krop. Det vil du især sætte pris på, hvis du skulle blive begavet med en bonusbaby. Der er nemlig plads til to små på sådan en pude.  Og en ammepude er ikke bare en ammepude. De fås i forskellige størrelser, så du kan være sikker på, der findes en, der passer til dig. Der er også et hav af mønstre og forskellige stoftyper. Du kan endda købe puden med matchende sengetøj.

God at sove med

I øvrigt kan du roligt investere i din ammepude allerede inden baby er kommet. Enhver, der har været højgravid ved, hvor svært det kan være at finde en behagelig sovestilling. Du ender ofte med at ligge og gispe på ryggen, mens baby maser dine lunger og din mavesæk. Her er ammepuden genial, fordi du kan proppe den ind mellem benene og lægge dig om på siden. På den måde kan puden hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn, og selvom man ikke kan sove på forhånd, er det nu meget rart med uforstyrrede nætter, før jeres lille ny ankommer.